Blog. Rólam. Nektek.

2013. augusztus 14. 17:55 - Lady_Marilyn

Hazai animeconok

Szinte minden hónapra jut egy con?

MondoCon
A MondoCon fő támogatója a Mangafan kiadó. A belépő megvételével a conon kedvezményesen vehetsz meg bizonyos manga köteteket.
A MondoConok általában a kőbányai Hungexpo területén kerülnek megrendezésre, vannak egy napos és két napos rendezvények is. 
A MondoCon igazából az anime, a japán kultúra és a számítógépes és egyéb konzolokon játszható játékok rajongóira összpontosítva állítják össze időről-időre az aktuális programtervet.

HoldfényCon
A HoldfényConról azt kell tudni, hogy inkább a filmek és a sci-fi rajongókra összpontosítanak a gamerek mellett. Persze itt is rengeteg cosplayer jelenik meg időről-időre. 
A HoldfényCon általban a fővárosi Millenárisban kerül megrendezésre.

Cosplayer Expo
A Cosplayer expo egy új fajta keuzdeményezés, melyben a HoldfényCon az egyik fő támogató, így a helyszín (Millenáris) adott. Ez a con abban más mint a többi, hogy itt a jelmezesekre kerül a hangsúly. rengeteg versenyzési és egyéb (például fotózási) lehetőséggel élhetnek a cosplayerek ezen a rendezvényen.
A cosplayer expo idén szeptember 21.-én kerül megrendezésre és már lehet jelentkezni a versenyekre!

Play It!
A Play it legnagyobb közönsége a gamerekben rejlik, ha valaki egy játékból öltözik be, akkor az itt biztosan nagy népszerűségnek örvend majd.

MAT-os conok
A Magyar Anime Társaság is szervez conokat, a legközelebbi a PeCsában lesz, augusztus 17.-én.
Célközönsége az animek és a japán kultúra rajongói.
header_10szulinap.jpg

Címkék: hazai conok
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása