Blog. Rólam. Nektek.

2014. május 07. 10:42 - Lady_Marilyn

Filmajánló (Marvel világ)

Captain-America-2-Winter-Soldier-Poster.jpgAmerika kapitány: A tél katonája

Nem csak Marvel rajongók figyelmébe ajánlom az Amerika kapitány második részét, hiszen nagyjából azok is érteni fogják mi történik, akik eddig egy Marveles produkciót sem láttak még. A történet előzményeki az Amerika kapitány első részében, illetve a Bosszúállókban bontakozik ki. Ezeket persze érdemes megnézni (akár utólag is) viszont akkor már érdemes a Thor első és második epizódjának, illetve az összes Vasember filmnek is időt hagyni.

A sztorit elég bonyolult lenne spoiler nélkül elmondani, de azt elárulhatom, hogy akcióban, eseményekben nincs hiány, és a látványtechnika is jó.

 

Amazing-Spider-Man-2-new-poster1.jpgCsodálatos pókember 2

Sok kritikus illette azzal, hogy nem szól semmiről, eléggé lehúzták, de valójában egy remek pókemberes mozi, amelyet szintén nem csak Marveleseknek ajánlok. A sztori megértéséhez nem feltétlenül szükséges ismerni az előzmények rézleteit, de persze a régebbi Pókemberes filmek megtekintésével is gazdagabb az ember.

A második epizód egyébként engem teljesen lenyűgözött, egyáltalán nem volt elcsépelt, vagy unalmas, maximum egy kissé vontatott és lehetett volna több akció, de egyébként nagyon is jó kis film lett.

....és ne feledjétek, az igazi Marvelesek kitartanak a stáblista VÉGÉIG!

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása