Blog. Rólam. Nektek.

2015. október 02. 10:33 - Lady_Marilyn

Profik Ligája

A League Of Legends legjobb játékosai

A League Of Legends egyre nagyobb teret nyer magának. A játékosok száma növekszik, egyre több jegy kel el a versenyekre és egyre több tehetség mutatja meg magát. Az épp zajló Világbajnokság köré olyan hype-ot építettek, amit akár a Forma 1 is megirigyelhetne. A köztudatba beékelte magát az eSport fogalma, a Moba az egyik legnépszerűbb játék stílus. Előremutatások szerint hamarosan a fantasy típusú FPS.ek veszik át ezt a helyet, de még maradjunk a Mobáknál, maradjunk a Lol-nál.

A világ legtehetségesebb gamerei között sokan már tiniként bajnokságon szerepeltek, elkötelezettségük pedig igen komoly. Róluk készítettek egy hat részes, részenként körülbelül fél órás filmsorozatot. A múltjukról, az egyes meccsekről beszélgetnek velük, ezzel közelebb hozva őket a rajongóikhoz. Ki gondolta volna, hogy épp ezen tehetségek között van olyan, akinek a depresszióval és az anorexiával kellett megbirkóznia? 

XPeke, Faker, Bjergsen, Brtt, Swordart és Uzi. Róluk szólnak ezek a filmek, de rajtuk kívül még sok ígéretes tehetség és komoly tudású figura játszik a VB-n csapattársaik személyében, illetve rajtuk kívül is. Sokan nem csak a barátaikat, hanem a tanulmányaikat hátrahagyva kívánnak a legjobbak között maradni. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy ezek a srácok a League of legendsre tettek fel mindent. Sokakban merülhet fel ezen a ponton a kérdés, hogy mi lesz ezen játékosok sorsa, ha LOL népszerűsége romlana, de erről egyelőre még nincs szó. A LOL-t sikerült a köztudatba emelni, ott tartani. Ezt új karakterekkel, versenyekkel, játékbeli módosításokkal, különböző akciókkal érik el, a másik felét pedig az olyan jellegű hype-okkal, mint amilyet e köré az esemény köré emeltek.

 

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása