Blog. Rólam. Nektek.

2015. december 14. 12:07 - Lady_Marilyn

2016 várható legjobb filmjei

X-men : Apokalipszis

A Marvel szekere 2016-ban is vidáman futhat tovább, rakománya pedig több filmmel is meg lesz pakolva, többek között a mutánsok is ismét összemérik majd az erejüket. Ahogyan a bennük lévő színészek is, közülük csak néhányat emelnék ki: James McAvoy, aki Xavier professzort alakítja, Michael Fassbender alias Magneto, aki egyébként a Machbeth-ben és az Assasins Creed filmben is főszerepet kapott, Jennifer Lawrence Rarven szerepében, és Oscar Isaac, akit antihősként láthatunk jövő májusban. 

Batman vs Superman

2016-ban a DC képregényeken alapuló filmek is berobbannak a mozikba. Amikor két olyan ismert karakter fordul egymás ellen, mint Batman és Superman mindenki az indokokra, a háttérben lapuló sztorira kíváncsi. Azonban rajtuk kívül még egy nem elhanyagolható karakter is feltűnik a trailerben, Wonder woman személyében. A júliusi trailer valahogy meggyőzőbbre sikerült, mint a decemberi, ebben több információmorzsa van elhintve a rajongók számára.

Deadpool

A Marvel troll karaktere, a humor Herold Deadpool is saját filmet kap 2016-ra. A vörös-fekete álarcos karakter bizonyára sokak számára ismert már számítógépes játékokból vagy a képregényekből. Az univerzumot ismerve trilógia szagot érezhetünk a levegőben, de ahogy a trailerből is kiderül ez a film valóban csak a maszkos figura "születését" mutatja be. A februárra ígért, várhatóan humorosabb hangvételű adaptációt sokan már most a jövőév egyik ( a bevételek szempontjából) meghatározó filmjének könyvelik el.

Az aljas nyolcas


A Tarantino-rajongóknak csupán januárig kell várni. A sztori egyszerűsége adja annak összetettségét ráadásul, ha a rendező nem lenne elég, olyan nevekkel dolgoznak, mint Samuel L. Jackson vagy Kurt Russel.  Az, hogy ezek a gazfickók vajon mind túlélik-e a téli vihart, csak jövőre derül majd ki.

A visszatérő

Szintén az év filmje díjáért nem alaptalanul versenyezhet majd az a legújabb DiCaprios mű, mely igaz történet alapján készült. A hitelesség kedvéért a kanadai Sziklás-hegységben zajlottak a forgatási munkálatok, így januárban kétszer fagyhatnak meg a nézők a mozikban.

Exposed

Nem túl sok információt sikerült szereznem, az Exposed című, Keanu Reeves főszereplésében készült valószínűleg thriller-krimi filmről, melyet szintén 2016-ra harangoztak be, de egyébként konkrét megjelenési dátum nélkül. Azt azonban máris lehet sejteni, hogy sokakat fog moziba vonzani.

Címkék: filmek
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása