Blog. Rólam. Nektek.

2016. március 10. 12:34 - Lady_Marilyn

A Marvel - féle polgárháború

Bizony a legújabb Marvel-mozi film is arra "kényszeríti" a nézőket, hogy oldalt választva drukkoljanak Amerika kapitány vagy épp Tony Stark azaz Vasember csapatának. 

Miért éppen Vasember?
Vasember a páncélja mögött egy multimilliárdos playboy, egy közismert "celeb", aki pénze nagy részét kütyükre költi. A megvett vagy épp saját maga által barkácsolt szerkezeteknek köszönhetően tud repülni, változatos a fegyverarzenálja, ráadásul könnyedén bemérheti ellenfelei tartózkodási helyét. A Bosszúállók csapatában igazi vezető egyéniségként is tekinthetünk rá, aki csípős megjegyzésekkel fűszerezi az eleve borsos hangulatot. Tony Stark tipikusan az a karakter, akit vagy nagyon szeretnek az emberek, vagy egyszerűen nem tudnak azonosulni vele.

1452430712_new-poster-captain-america-civil-war-shows-which-avenger-whose-side.jpg

Miért éppen a Kapitány?
Amerika kapitány Stark éles ellentéte. Az új technológia helyett a régi módi elveket, gondolkodásmódot helyezi előtérbe. A Bosszúállók "időutazója" még szem előtt tartja a tisztességet, a becsületet és a hazafiasságot. Erejét egy kémcsőnek köszönheti, egy katonai kísérletnek, mely révén jobb fizikumra tett szert. Csupán egy közös van benne és Starkban, mégpedig a vezetői hajlam, illetve az, hogy vagy kedvelik őt a nézők vagy pedig kevésné tartják meggyőzőnek.Mégis az ö neve alatt futhat be a mozikba a Polgárháború első és várhatóan második epizódja is.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása