Blog. Rólam. Nektek.

2016. június 15. 08:05 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Netoge no Yome wa Onna no Ko ja Nai to Omotta?

netoyome-test-banner-1-1000x520.jpg

A 12 részes ecchi stílusú animeben egy nyílt otakut ismerhetünk meg, aki még az iskolában sem szégyellni, hogy mivel is tölti szabadideje nagy részét. Nishimura Hideki a számítógépes játékok rajongója, leginkább egy MMO-ban merül el, ahol céhekbe belépve netes barátokra tesz szert.
Segítőkész a kezdő játékosokkal szemben, így ismeri meg Ako-t is, a játékbeli "feleségét". Mivel a srác korábban már megtapasztalta, hogy a női karakterek mögött a valóságban nem feltétlenül hölgyek rejtőznek, kissé óvatosabban áll hozzá a témához. Mégis elveszi Akot és később a céhes csoporttalálkozójukon kiderül, hogy Ako a valóságban is lány. Sőt, arra is fény derül, hogy valójában jóval több lány játszik ezzel az MMO-val, mint az elsőre gondolta, valamint, hogy a netes barátai jóval közelebb vannak hozzá, mint azt képzelte.

netoge_no_yome_wa_onnanoko_ja_nai_to_omotta_tv_series-769558256-large.jpgAz antiszociális Ako noha nagyon kedves lány, hajlamos elzárkózni a világ elől, sokat hiányzik az iskolából és sokkal jobban érzi magát a virtuális világban, mint a valóságban. Annyira igaz ez rá, hogy számára olykor elmosódik a játék és a valóság közötti határ. Főhősünk céhtársaival igyekszik elmagyarázni neki a különbségeket és ettől fogva nem csak a számítógépes játékban való taktikázással kapcsolatban látja el tanácsokkal.

A fő történeti szál, mely Ako felvilágosításáról szól, a japán iskolai életből is kapunk egy kicsi ízelítőt. 
Fiúknak és lányoknak is merem ajánlani, mert az ecchi bőven elviselhető mértékben mutatkozik meg. A karakterek könyen megszerethetőek, igazán jól felépítettek. Vicces kis történet, mely jelenleg is fut (tehát az összes rész még nem elérhető).

A Netoge no Yome wa Onna no Ko ja Nai to Omotta anime szerepel az Anipalace Anime Award tavaszi szezonos szavazati lapján!

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása