Blog. Rólam. Nektek.

2016. június 21. 08:25 - Lady_Marilyn

Gamer válasz

Drakensang-Online

drakensang_teaser_960x540_jan2016.jpg

Kinek ajánlom?
Széles a kínálat az online játszható, ingyenesen elérhető játékok terén. Még a különböző irányvonalakat is viszonylag könnyen megtalálhatja bárki, főleg fantasyból van választék bőven. Aki egy kicsit sötétebb világra vágyik, de nem rendelkezik atomerőművel, csupán egy szerényebb felépítésű géppel, annak merem ajánlani, hogy próbálja ki magát a Drakensang-Onlineban. Egyelőre nem mélyültem bele a játékba, de azt kiszúrtam, hogy mint ahogyan az az ingyenesen elérhető játékoknál rend szerint lenni szokott, bizony itt is van fizetős tartalom. Eddig leginkább az tűnt fel, hogy a kulcs hiány okozhat fejtörést a játékosoknak (melyeket persze meg lehet venni jó pénzért), ugyanis nagyobb számú különleges kulcsocska kell az értékesebb tartalmat rejtő ládikák kinyitásához.  A ládák feltárása nélkül is tovább lehet cammogni a kacskaringózó dungeonban, de amikor már a sokadik ilyen jön szembe az emberrel, az bizony bosszantó érzés...

video_games_drakensang_online_desktop_3589x2289_wallpaper-1092087.jpg
Mit érdemes tudni a játékról?

Ahogyan azt említettem, ez egy ingyenesen játszható, fizetős tartalmakkal színesített online játék, melyben négy féle hős közül választva vághatunk neki a Diablo hangulatot idéző harcokba.
Ha a távolsági harcosokat részesíted előnyben, akkor vagy a Kalandvadász osztályú hős (klasszikus íjász karakter) vagy pedig a mágikus varázslatokkal kombináló Kőmágus közül érdemes választani. A Sárkányharcosok a közelharcban hatékonyak, míg a Törpemesterek amolyan barkácsoló jelleggel, épített fegyvereik segítségével  szórnak tűzgolyókat az ellenfélre. 
Maga a karakterkészítési folyamat elég minimalra van szabva, csupán néhány opció közül mixelhetjük össze, hogyan is fessen a karakterünk.

drakensang-online.jpg

A felülnézetes játékmenet elején szépen bevezetik a kezdő karakterünket az irányítás menetébe. Miután az alapokat sikerült kipipálni máris azon kapja magát az ember, hogy küldetéseket teljesít, a megszokott felállás szerint: öld meg, gyűjtsd össze, és beszélgess. A szörnyek ölése során van lehetőség csapatban is játszani, mely esetén extra bónuszt kap minden egyes tag. A küldetések során, illetve a szörnyek legyőzésével különböző tárgyakra tehetünk szert, melyek a karakter fejlesztésére is alkalmasak. 

drakensang-online-unique-legendary.jpg

A magyar oldalért KLIKK!

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása